HTML

Catapult

Internetről, technikáról, játékről, fejlesztésről, webdesignról és csak úgy mindenről. Ha van egy érdekes témád dobj meg minket a catapult@fusionlabs.eu címen! Követhetsz twitteren is: http://twitter.com/catapultmag

Friss topikok

Catapult

Fellőtték az Atlantist

2009.11.17. 17:16    csuloK

Nagyon nyomul a NASA pár éve az interneten, csináltak saját Youtube Channelt, Twitter accokat, minden küldetésen van az űrből twitterező űrhajós, az űrállomáson dekkoló asztronauták rendszeresen blogolnak és adnak emailes vagy videós interjúkat.

Tegnap este lőtték fel az STS-129 küldetésre az Atlantist, mely különösebben nem izgalmas, visznek 20 tonna pótalkatrészt és ellátmányt az űrállomásra, ennek ellenére bőségesen lehet információt és érdekességeket találni a fent sorolt médiumok segítségével. A kilövésről alább, az előkészületekről színfalak mögötti videókat pedig itt lehet nézegetni.

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása