HTML

Catapult

Internetről, technikáról, játékről, fejlesztésről, webdesignról és csak úgy mindenről. Ha van egy érdekes témád dobj meg minket a catapult@fusionlabs.eu címen! Követhetsz twitteren is: http://twitter.com/catapultmag

Friss topikok

Catapult

Az Engadget megbízhatónak tűnő belső információkra hivatkozva írja (forrás), hogy a Google teszteli a többi termékét a Google Wavehez készített új kezelőfelület elemeivel.

Az egységes UI régóta kívánság a termékeinél visszajelzést gyűjtő Google Product Ideas oldalon, de a Google Wave-vel kapcsolatban rendkívül sok negatív visszajelzés érkezett. Nagyon sokan nem szeretik például az új görgetősávot vagy a Google Wave picit túlzsúfolt felületét.

Néhány képet közölt forrásunk, melyen a kereső nemrégiben debütált beállítási oldalsávja, a Gmail, valamint annak contact managere látható. Lényeges változás a markánsabb kék címsorok, az összezárható ablakok és dobozok, az új gombok és szövegbeviteli mezők és a fent említett, sokat kritizált görgetősáv is látszik.

Címkék: google ui wave

6 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsoltikam · http://catapult.blog.hu 2009.11.09. 12:26:16

Nah mivel van pár inviteom, elosztogatnam. Kezdjuk itt, az első öt kommentelő kap! Elég egy +1 vagy ilyesmi, csak had érezzem hogy pörög a topic ;D

zsoltikam · http://catapult.blog.hu 2009.11.09. 13:24:36

@zsoltikam: elnézést, kiegészíteném magam: egy e-mailcímet kérnék! (rendelkezni kell hozzá google accounttal!)

csuloK 2009.11.09. 13:34:33

zsoltika szuper gay, nem irta le hogy google wave inviteokat akar osztogatni, mert hogy az meghívós rendszerű

csoszgabor · http://csoszgabor.hu 2009.11.09. 15:15:02

én is! én is! én is! köszi!köszi!köszi!köszi!
:D

48377 2009.11.26. 09:31:41

ha van meg nekem is kuldhetnel egyet draga zsoltikam
süti beállítások módosítása