HTML

Catapult

Internetről, technikáról, játékről, fejlesztésről, webdesignról és csak úgy mindenről. Ha van egy érdekes témád dobj meg minket a catapult@fusionlabs.eu címen! Követhetsz twitteren is: http://twitter.com/catapultmag

Friss topikok

Catapult

A karácsonyi evés-indukált félkómában sikeresen összehoztam 2 szép extensiont, amire elég büszke is vagyok, úgyhogy kicsit idereklámozom.

Gmail favicon alert

Szuperjó a Chrome-ban az a funkció, hogy "pin tab", ami lényegében összenyomja a tabnak a fülét, hogy amolyan permanens tabot csináljon. Mert jó ha folyamatosan nyitva van, sokáig tart megnyitni de mindig csak kis időre kell. Nálam ilyen a Gmail és a Google Reader. (Firefoxban a Faviconize és a Permatabs addonok ugyanezt a funkciót képesek betölteni). Na az mégszuperjobb, ha a Gmail meg is mutatja hogy mennyi olvasatlan levelünk van. Erre van is ám egy hivatalos Gmail Checker extension, ami a böngésző eszköztárába pakolja magát. Az én megoldásom ennél picit jobb, a megnyitott tab ikonját cseréli le, tehát kevesebb helyet foglal. Így néz ki és innen lehet letölteni:

 

NFL Fan rating

Utálom az európai focit, de imádom az amerikait, amit normális alvóciklussal csak úgy lehet nézni ha az ember letölti a meccseket.

Szeptembertől Januárig heti 15 meccset játszanak kb, a legjobb csapatok nagyon intenzíven változnak, az izgalmas meccsek pedig méginkább. A kedvenc csapat meccsein kívül mit töltsünk le? Na erre jó a fan rating ami az NFL.com -on a szavazók értékeléséből átlagolódik össze. Amire a tömeg magas pontot ad az nekem is tetszik, amire a tömeg nem az nekem se, szóval számomra egy elég jó mérce.

Az extension fogja és összevadássza az adott heti meccseket és azoknak a fan ratingjét. Lehet vele még lapozni elmúlt meg következő hetekre is, és ha egy meccs nincs még lejátszva ügyesen megmondja mikor lesz. Így néz ki és innen lehet letölteni:

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.nod32-antivirus.hu · http://www.nod32-antivirus.hu 2011.06.01. 10:39:34

Nagyon tetszik az oldal, csak Így tovább. Ha ingyenes demó vírusírtó, antivírus kellene, olcsó, akciós áron, akkor nézzétek meg a weboldalamat. www.nod32-antivirus.hu

www.panda-online.hu 2011.06.03. 09:46:40

Hasznos és remek az oldal. Csak gratulálni tudok. Viszont, ha ingyenes próbaverziós vírusirtóra lenne szükség, kedvezményes, jutányos áron akkor látogassatok el a honlapomra, a www.panda-online.hu címen
süti beállítások módosítása