HTML

Catapult

Internetről, technikáról, játékről, fejlesztésről, webdesignról és csak úgy mindenről. Ha van egy érdekes témád dobj meg minket a catapult@fusionlabs.eu címen! Követhetsz twitteren is: http://twitter.com/catapultmag

Friss topikok

Catapult

Opera 10.10 Unite

2009.11.23. 18:56    csuloK

Kevesebb mint 3 hónappal a böngésző 10-es kiadása után a norvég cég új verzióval jelentkezik az Opera böngészőből.

A legfontosabb újdonság a szokásos gyorsítás, szépítés, hibajavításon kívül a Unite funkció, mellyel web serverré változik a böngésző. Ahelyett, hogy web server programot kellene telepíteni, konfigurálni, portokkal és egyebbekkel babrálni, az Operába olyan felületet építettek ami 1 gombnyomásra elintéz minden ezzel kapcsolatost, így azonnal megosztható a világgal bármi amit a gépünkön tárolunk, legyen az zene, videó, kép, egy internetes játék vagy akár a Uniteba telepíthető programok százának egyike.

Letölteni innen lehet, alább az olvasnivalóknál pedig bővebben lehet tájékozódni a Uniteról.

Olvasnivaló:

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása