HTML

Catapult

Internetről, technikáról, játékről, fejlesztésről, webdesignról és csak úgy mindenről. Ha van egy érdekes témád dobj meg minket a catapult@fusionlabs.eu címen! Követhetsz twitteren is: http://twitter.com/catapultmag

Friss topikok

Catapult

Nagyobb releaset adott ki ma a Google a Chrome böngészőből, hosszú idő után végre kijött a Linux és Mac oprendszerekre is egy beta verzió; Uganúgy Windowsra is egy újabb béta. Amiért jó ez nekünk, hogy ezzel egyidőben elindították az Extensions beta oldalukat a srácok, ahol több mint 300 kész kiegészítőt lehet a böngészőbe heggeszteni.

Hasonló ez mint a Firefox addonozás, csak éppen sokkal sokkal egyszerűbb rá fejleszteni. Éppen ezért valószínűsíthető hogy rengeteg kényelmes és hasznos kis kiegészítő fog rá érkezni, amivel sikerül növelni a részesedésüket a piacon.

Természetesen mi is nekiálltunk tesztelni és játszadozni vele, lehet jövünk egy-két király eksztenzsönnel ;)

 

Erre tessék: Extensions

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása